september, yoga, lessen, mini retreat

September- lessen

*Samana Yoga Center- Amsterdam
dinsdag 20.00- 21.30uur Vijnana Yoga
donderdag 7.30- 8.45 uur Vijnana Yoga
zaterdag 10.30- 12.00uur Vijnana Vinyasa
Met het team waren wij op Lowlands op de Lowzone, waar je lekker aan de doorlopende yogalessen mee kon doen. En natuurlijk even heerlijk relaxen bij de buren in de hottub of in de sauna. Foto’s Lowland-Lowzone

*Pilates Studio Haarlem- Haarlem
maandag 18.30- 19.45uur Restorative Yoga, Stress relief, Tensegrity
Restorative lessen zijn geschikt voor mensen met blessures, als je herstellend bent van ziekte, oververmoeidheid of een burnout. Ook goed als je minder energie hebt of stress. Iedereen is welkom! We blijven langer in de houdingen en er is meer ruimte om je lichaam te ontspannen, in balans te brengen en te observeren.
maandag 20.15- 21.30uur Vijnana Yoga
donderdag 18.15- 19.30uur Beginnerscursus. Start 3 september!
5 weken beginnerscursus voor iedereen toegankelijk. Tijdens de cursus komen de principes van Vijnana Yoga aan bod en wordt er per week een groep asana’s (houdingen) behandeld. Daarnaast warming up, meditatie, ademhalingsoefeningen en ontspanning.
donderdag 20.00- 21.30uur Vijnana Yoga

*Deen- Heemstede
vrijdag 09.00- 10.00uur Vijnana Yoga

Filed under Yoga Bookmark the permalink. Both comments and trackbacks are currently closed.