december

December- turning in, detox

December- turning in, detox

Een verlate nieuwsbrief, maar ik ben jullie niet vergeten. De verbouwing is in volle gang, maar het echt grote werk dat gaat pas in het nieuwe jaar van start. Dit jaar kunnen we langzaam aan afsluiten, een mooi moment om even stil te staan bij wat het jou allemaal heeft gebracht, wat kan je achter je laten en wat wil je meenemen? December is de maand om de aandacht naar binnen te keren en een mooi moment om te reflecteren, de natuur is een prachtig voorbeeld.
Een regelmatige practice heeft het meeste effect, dus lekker blijven yoga-en.

DETOX special- YOGAmetDICK
zondag 30 december 10.30-12.30uur
locatie: ZOED Wilhelminapark- Wilhelminapark 28- Haarlem
investering: €20,-

Vol energie het jaar afsluiten, kom dan meedoen met deze laatste yoga sessie van het jaar van YOGAmetDICK in Haarlem. Detox- schoon maken van je lichaam- en loslaten- leeg maken van je hoofd en gedachten. Een actieve en uitdagende workshop waarbij je je open stelt voor een nieuw begin. Een heerlijke work-out voor je lijf en je geest. Je wordt weer helemaal gegrond en komt in balans, gereinigd van binnenuit, fris en alert. Dat is pas echt een fijne afsluiter van 2018!

Wat gaan we doen?
* kriya’s en vayu’s om schoon te maken en stress los te laten
* tekst als inspiratie voor de practice
* just sitting je lichaam ontspannen en je geest tot rust brengen
* pranayama ademoefeningen voor focus en concentratie
* asana practice met de nadruk op twists
* eind ontspanning

Reserveer: info@dicklangenberg.com
Verwen jezelf of verwen  je vriend, vriendin, kind, ouder, buur of collega. Of  kom samen meedoen en genieten.
zoed wilhelminapark
CU on the mat!

Filed under Yoga Bookmark the permalink. Both comments and trackbacks are currently closed.