Januari- yoga online continues

Januari- yoga online continues
Na een heerlijke Online Retreat met mijn lerares Orit Sen Gupta, ben ik weer helemaal klaar voor het nieuwe jaar. Het was een bijzondere ervaring zo online, het was anders en een geweldige ervaring. De practice verdiept zich even goed en er was minder afleiding van al datgene wat er normaal om je heen gebeurt en ik zelf hoefde niet heel zachtjes mijn neus te snuiten en kon ik daar heerlijk even op mopperen zonder dat iemand er last van had. Natuurlijk mis je de groepsenergie, maar we moeten er mee dealen dat het zo nog even blijft. En ook al zit je al veel achter de computer een yoga les is echt heel helend voor lijf en geest, een innerlijke douche! Dus ook dit jaar hoop ik je weer te verwelkomen online en later in reality.

Nieuw jaar, nieuw rooster:
Maandag 19.30- 21.00 uur Vijnana Yoga

Woensdag 9.30- 11.00uur Tensegrity & Stress Relief

Donderdag 19.30- 21.00uur Vijnana Yoga

Online lessen te volgen via Zoom als je mee wil doen stuur mij een bericht: info@dicklangenberg.com dan stuur ik je de link.

Yoga online:
* 5 lessen voor 60 euro, kaart is 7 weken geldig
* losse les 15 euro

CU on the mat!

Filed under Yoga Bookmark the permalink. Both comments and trackbacks are currently closed.