november

Oktober- yogalessen online & live

Oktober- yogalessen online & live

Herfst in het land, de tijd om er op uit de trekken om van de prachtige natuur te genieten. Frisse wind voelen en opsnuiven, nagenieten van de zon of af en toe een verfrissende regenbui, voel je één met de natuur.
En de tijd om naar binnen te keren met een yoga online les of in de studio. Deze week extra aandacht voor de inner vayus, de innerlijke winden cq energie plekken in het lichaam om je houding van binnenuit te voelen, op te bouwen of te verbeteren. Spelen met de wind.

Oktober rooster:
maandag 19.30-21.00uur Tensegrity & Vijnana Yoga
woensdag 9.30-11.00uur Tensegrity/ Stress Relief
donderdag 19.30-21.00uur Vijnana Yoga
De maandag les wordt een combinatie les van Tensegrity en Vijnana Yoga. Als je live mee wil doen in YogaStudio de Bels laat het mij weten er is plaats voor max 2-3 yogi’s. Wie het eerst aanmeldt heeft een plek!

Aanmelden: info@dicklangenberg.com

CU on the mat!

Filed under Yoga Bookmark the permalink. Both comments and trackbacks are currently closed.