April- doet wat ie wil

April- doet wat ie wil.
Bomen in de knop, langzaam komt er weer meer kleur in de natuur, de warmte van de zon wint aan kracht en de vogels fluiten en zijn al druk in de weer. Voel jij het ook al bruisen? Fijn hè, maar het kan nog alle kanten op; april doet wat ie wil. Yoga Online gaat gewoon door en in de studio kan je meedoen. Een steady practice is heel fijn deze dagen, daar krijg je energie van en kom je lekker in je vel te zitten. Als je al meedoet, heel goed- ga er mee door- en wil je starten dan is nu het moment.
CU on the (online) mat!

April rooster:
maandag 19.30-21.00uur Tensegrity & Vijnana Yoga
woensdag 9.30-11.00uur Tensegrity/ Stress Relief
donderdag 19.30-21.00uur Vijnana Yoga

Als je online mee wil doen en je hebt nog geen zoom codes laat het mij weten dan stuur ik ze.

Er is ook mogelijkheid voor privéles, één op één. De les wordt op maat voor jou gemaakt. Focus op bijvoorbeeld een betere ademhaling, verbetering van je houding of loslaten van spanning en stress. Mail of bel mij voor meer informatie.

Uttanasana- folding forward

Yoga online:
* 5 lessen voor 60 euro, kaart is 7 weken geldig
* losse les 15 euro
Yoga in studio:
* 5 lessen voor 70 euro, kaart is 7 weken geldig
* losse les 17 euro


Het mooie weer komt er aan, je bent welkom voor een heerlijk verblijf in onze B&B. Je kan hier heerlijk wandelen en fietsen of genieten van de rust en de ruimte. B&B de Bels is te boeken via deze link
CU in Harich.

Filed under Yoga Bookmark the permalink. Both comments and trackbacks are currently closed.