Over Dick

Over Dick

In 2002 ben ik met hatha yoga lessen begonnen, omdat ik met mijn lichaam bezig wilde zijn en om mijn conditie op peil te houden. Het gevoel dat de yoga mij iedere week gaf was fantastisch; ruimte, rust en terugkeren naar jezelf, naar binnen. Dat was een hele nieuwe ervaring en van een totaal andere orde als zwemmen of hardlopen, wat ik ook heel graag doe. Het smaakte naar meer en meer en meer. In 2004 kruiste Vijnana yoga mijn pad en dat was waar ik altijd naar op zoek ben geweest. Naast mijn baan heb de 3 jarige opleiding van Teresa Caldas gevolgd bij Studio Asana in Amsterdam en die heb ik in 2008 succesvol afgerond.

Ieder jaar ga ik op retraite bij Orit Sen Gupta de oprichtster van de Vijnana Yoga. De practice is steeds meer van binnen uit, bewegen vanuit zachtheid en voelen, dit draag ik over in mijn lessen. Daarnaast volg ik diverse workshops bij oa Dona Holleman en David Swenson. David geeft Ashtanga yoga, een heerlijke, krachtige flow yoga, die ik soms mix in mijn lessen.

Momenteel geef ik les op verschillende locaties en bij diverse groepen o.a. bij Pilates Studio Haarlem in Haarlem, Samana Yoga Center in Amsterdam en bij Praktijk Deen in Heemstede.

Je kan mij ook boeken voor priveles of kleine groepsles en bedrijfsyoga.

  • Schrijf je in voor mijn nieuwsbrief

    Ik gebruik de persoonsgegevens die je op dit formulier invult alleen om je mijn nieuwsbrief te sturen. Lees mijn privacybeleid.

  • Meta