YOGASTUDIO DE BELS

YogaStudio de Bels een prachtige plek waar je even helemaal tot rust komt. De studio is ‘onder het maaiveld’ dus we bevinden ons een halve meter ‘onder de grond’ en dat voel je. Je kan diep zinken tijdens het zitten en tijdens de practice van asana’s voel je je goed gegrond. Vanuit de gronding kan je je bewust worden dat het bewegen steeds lichter gaat.
De ruimte is niet groot, maximaal 4 deelnemers, dus veel persoonlijke aandacht. Kom langs voor een proefles, een les of een privéles voor 1 of 2 personen.

Rooster:
maandag 19.30- 21.00uur
Tensegrity & Vijnana Yoga

woensdag 18.30- 19.45uur
Beginnersyoga 4 weken cursus, elk moment kan je starten

donderdag 19.30- 21.00uur
Vijnana Yoga
info tensegrity
info vijnana yoga

PRIVÉLES OF GROEPSLES

Yoga privéles of kleine groepsles. 
YOGAmetDICK geeft ook privélessen, die worden afgestemd op jouw speciale behoeftes en belangstelling. Het is een goede manier om met yoga te beginnen of om juist meer te verdiepen en te ontwikkelen mét veel persoonlijke aandacht. De les kan bij jou thuis of in de YogaStudio de Bels in Harich, wat jou het beste uitkomt. Het is een kado aan jezelf of aan een vriend of vriendin.

Privéyoga is geschikt als je last hebt van:
*stress
*blessures
*rugpijn
*weinig energie
*slechte houding

Privéles 
één op één prijzen, indicatie:
60 minuten
Enkele les €55,-
5 lessenkaart €255,-
90 minuten
Enkele les €85,-
5 lessenkaart €405,-

YOGA VOOR BEDRIJVEN

Yoga voor bedrijven verzorgd door YOGAmetDICK. Hierbij kunt u denken aan wekelijkse lessen binnen uw bedrijf of yoga bij een speciale gelegen-heid, bijvoorbeeld bij een team-building evenement of een bedrijfsuitje.

Bedrijfsyoga
*Groepslessen op locatie
*Workshop(s)
*Evenementen yoga

Yoga is een beproefde methode om mensen fit en vitaal te houden. Het versterkt lichaam en geest en helpt bij het voor-komen of genezen van fysieke klachten, zoals bv stress, RSI en rugklachten.

Voordelen van yoga 

*stress te verminderen
*concentratie en effectiviteit te verhogen
*lichamelijke klachten voorkomen en/of verbeteren
*minder ziekteverzuim

Yogasessies worden op maat gemaakt afhankelijk waar de behoefte aan is. Er zijn diverse mogelijkheden: actieve yoga, rustgevende yoga en meditatie òf een combinatie. In overleg gaan we kijken wat het beste binnen uw bedrijf past.
U kunt vrijblijvend een offerte aanvragen.