Privacy verklaring

Privacy verklaring

Privacy Verklaring YOGAmetDICK
YOGAmetDICK, gevestigd aan Harichsterdyk 70 8571RM Harich, is verantwoordelijk voor de verwerking van persoonsgegevens zoals weergegeven in deze privacyverklaring.

Contactgegevens:
http://www.yogametdick.com
Harichsterdyk 70 8571RM Harich
Dick Langenberg is te bereiken via info@dicklangenberg.com of +31614448111

Persoonsgegevens die wij verwerken
YOGAmetDICK verwerkt je persoonsgegevens doordat je gebruik maakt van onze diensten en/of omdat je deze gegevens zelf aan ons verstrekt.

Hieronder vind je een overzicht van de persoonsgegevens die wij verwerken:
– Voor- en achternaam
– Geboortedatum
– Telefoonnummer
– E-mailadres

Bijzondere en/of gevoelige persoonsgegevens die wij verwerken
YOGAmetDICK verwerkt de volgende bijzondere en/of gevoelige persoonsgegevens van jou:
– gezondheid (enkel op papier zoals ingevuld op het intake formulier)

Met welk doel en op basis van welke grondslag wij persoonsgegevens verwerken. YOGAmetDICK verwerkt jouw persoonsgegevens voor de volgende doelen:
– Het afhandelen van jouw betaling
– Verzenden van onze nieuwsbrief
– Je te kunnen bellen of e-mailen indien dit nodig is om onze dienstverlening uit te kunnen voeren
– Je te informeren over wijzigingen van onze diensten en producten
– Om mijn dienstverlening te kunnen uitvoeren

Geautomatiseerde besluitvorming
YOGAmetDICK neemt niet op basis van geautomatiseerde verwerkingen besluiten over zaken die (aanzienlijke) gevolgen kunnen hebben voor personen. Het gaat hier om besluiten die worden genomen door computerprogramma’s of -systemen, zonder dat daar een mens (bijvoorbeeld een medewerker van YOGAmetDICK) tussen zit.

Hoe lang we persoonsgegevens bewaren
YOGAmetDICK bewaart je persoonsgegevens niet langer dan strikt nodig is om de doelen te realiseren waarvoor je gegevens worden verzameld. Wij hanteren de volgende bewaartermijnen voor de volgende (categorieën) van persoonsgegevens:

Voor en- achternaam > Zolang je klant bent > Om mijn dienstverlening te kunnen uitvoeren
Geboortedatum > Zolang je klant bent > Om mijn dienstverlening te kunnen uitvoeren
Telefoonnummer > Zolang je klant bent > Om mijn dienstverlening te kunnen uitvoeren
Email > Zolang jij je niet hebt uitgeschreven van de nieuwsbrief > Om je op de hoogte te houden van mijn activiteiten
Gezondheid > Zolang je klant bent > Om mijn dienstverlening te kunnen uitvoeren

Delen van persoonsgegevens met derden
YOGAmetDICK verstrekt uitsluitend aan derden en alleen als dit nodig is voor de uitvoering van onze overeenkomst met jou of om te voldoen aan een wettelijke verplichting.

Cookies, of vergelijkbare technieken, die wij gebruiken
YOGAmetDICK gebruikt alleen technische en functionele cookies. En analytische cookies die geen inbreuk maken op je privacy. Een cookie is een klein tekstbestand dat bij het eerste bezoek aan deze website wordt opgeslagen op jouw computer, tablet of smartphone. De cookies die wij gebruiken zijn noodzakelijk voor de technische werking van de website en jouw gebruiksgemak. Ze zorgen ervoor dat de website naar behoren werkt en onthouden bijvoorbeeld jouw voorkeursinstellingen. Ook kunnen wij hiermee onze website optimaliseren. Je kunt je afmelden voor cookies door je internetbrowser zo in te stellen dat deze geen cookies meer opslaat. Daarnaast kun je ook alle informatie die eerder is opgeslagen via de instellingen van je browser verwijderen.

Gegevens inzien, aanpassen of verwijderen
Je hebt het recht om je persoonsgegevens in te zien, te corrigeren of te verwijderen. Dit kun je zelf doen via de persoonlijke instellingen van jouw nieuwsbriefaccount. Daarnaast heb je het recht om je eventuele toestemming voor de gegevensverwerking in te trekken of bezwaar te maken tegen de verwerking van jouw persoonsgegevens door ons bedrijf en heb je het recht op gegevensoverdraagbaarheid. Dat betekent dat je bij ons een verzoek kan indienen om de persoonsgegevens die wij van jou beschikken in een computerbestand naar jou of een ander, door jou genoemde organisatie, te sturen.

Wil je gebruik maken van je recht op bezwaar en/of recht op gegevensoverdraagbaarheid of heb je andere vragen/opmerkingen over de gegevensverwerking, stuur dan een gespecificeerd verzoek naar info@dicklangenberg.com.

Om er zeker van te zijn dat het verzoek tot inzage door jou is gedaan, vragen wij jou een kopie van je identiteitsbewijs bij het verzoek mee te sturen. Maak in deze kopie je pasfoto, MRZ (machine readable zone, de strook met nummers onderaan het paspoort), paspoortnummer en Burgerservicenummer (BSN) zwart. Dit ter bescherming van je privacy. YOGAmetDICK zal zo snel mogelijk, maar in ieder geval binnen vier weken, op jouw verzoek reageren.

YOGAmetDICK wil je er tevens op wijzen dat je de mogelijkheid hebt om een klacht in te dienen bij de nationale toezichthouder, de Autoriteit Persoonsgegevens. Dat kan via de volgende link: https://autoriteitpersoonsgegevens.nl/nl/contact-met-de-autoriteit-persoonsgegevens/tip-ons

Hoe wij persoonsgegevens beveiligen
YOGAmetDICK neemt de bescherming van jouw gegevens serieus en neemt passende maatregelen om misbruik, verlies, onbevoegde toegang, ongewenste openbaarmaking en ongeoorloofde wijziging tegen te gaan. Als jij het idee hebt dat jouw gegevens toch niet goed beveiligd zijn of er aanwijzingen zijn van misbruik, neem dan contact op met onze klantenservice of via info@dicklangenberg.com

Laatst bijgewerkt: November 2018

  • Schrijf je in voor mijn nieuwsbrief

    Ik gebruik de persoonsgegevens die je op dit formulier invult alleen om je mijn nieuwsbrief te sturen. Lees mijn privacybeleid.

  • Meta