Over Dick

In 2002 ben ik met hatha yoga lessen begonnen, omdat ik met mijn lichaam bezig wilde zijn en om mijn conditie op peil te houden. Het gevoel dat de yoga mij iedere week gaf was fantastisch; ruimte, rust en terugkeren naar jezelf, naar binnen. Dat was een hele nieuwe ervaring en van een totaal andere orde als zwemmen of hardlopen, wat ik ook heel graag doe. Het smaakte naar meer en meer en meer. In 2004 kruiste Vijnana yoga mijn pad en dat was waar ik altijd naar op zoek ben geweest. Theorie en filosofie zijn naast de practice minstens zo belangrijk. De 3 jarige opleiding heb ik gevolgd bij Teresa Caldas- Studio Asana in Amsterdam en die heb ik in 2008 succesvol afgerond.

Ieder jaar ga ik op retraite bij Orit Sen Gupta de oprichtster van de Vijnana Yoga. De practice is steeds meer van binnen uit, bewegen vanuit zachtheid en voelen, dit draag ik over in mijn lessen. Daarnaast volg ik diverse workshops bij oa Dona Holleman, David Swenson- Ashtanga Yoga en Flo Dedame- VijnanaFloyoga.

Momenteel geef ik les op in mijn eigen studio YogaStudio de Bels in Harich. Daarnaast geef ik 4x per jaar een Yoga Special in Haarlem bij Studio Zoed- Wilhelminapark en soms vervang ik lessen bij Samana Yoga Center in Amsterdam. In de zomer op zondagen bij mooi weer is er Yoga op het Strand in Zandvoort aan zee.

Je kan mij ook boeken voor privĂ©- of kleine groepsles en bedrijfsyoga. Programma’s worden op maat gemaakt afhankelijk van de wensen en de deelnemers.

Graag zie ik je op de mat!