Maart- lente in de lucht

Maart– lente in de lucht
De meteorologische lente is begonnen. Bomen in de knop, langzaam komt er weer meer kleur in de natuur, de warmte van de zon wint aan kracht, de vogels fluiten en zijn al druk in de weer. Ik heb zelfs al enkele lammetjes gespot. Voel jij het ook al bruisen van de energie? Fijn hè! maar het kan nog alle kanten op; maart roert z’n staart dus wie weet wat er nog komen gaat… Wat steady continueert zijn de yogalessen in de studio of online. Als je al meedoet, super top- ga er mee door en wil je starten dan is nu het moment.

Maart rooster:
maandag 19.30-21.00uur Tensegrity & Vijnana Yoga
donderdag 9.30-11.00uur Tensegrity/ Stress Relief
donderdag 19.30-21.00uur Vijnana Yoga
CU on the mat!

Note: 30 maart is er geen les ivm opbouw expositie.
________________

Nieuw werk van mij is te zien bij- IJ Kunst Collectief
data: 1 & 2 april 2023
tijd: 11.00-17.00 uur
plaats: NDSM FUSE– NDSM plein 29- Amsterdam Noord
Wallflowers/ gebreide objecten- KNiT.projects/ Dick Langenberg
Komt dat zien!
________________

Zin om er even ècht tussen uit te gaan? B&B de Bels is open!

Bezoek de mooie historische stadjes en dorpen in de buurt. Heerlijk wandelen, fietsen of varen in de bijzondere natuur van het prachtige Friesland. En/ of even lekker tot rust komen in de tuin van B&B.
Je kan boeken hier via de bed and breakfast website,
of neem contact met mij op.
________