Juni- yoga

Juni- yoga


Juni rooster:
maandag 19.30-21.00uur Tensegrity & Vijnana Yoga
donderdag 19.30-21.00uur Vijnana Yoga

Er is ook mogelijkheid voor privéles, één op één. De les wordt op maat gemaakt voor jou. Focus op bijvoorbeeld een betere ademhaling, verbetering van je houding of loslaten van spanning en stress. Mail of bel mij voor meer informatie.
CU on the mat.
———

Zin om er even ècht tussen uit te gaan? B&B de Bels is open!

Voor de Elfsteden Oldtimer Rally- op zaterdag na Hemelvaartsdag- hadden wij gasten met een prachtige oldtimer.
De voortuin is omgetoverd in een veld met klaprozen. Klaprozen bloeien het beste op voedselarme grond, zij hebben zich spontaan in grote hoeveelheid vermeerderd na de hitte van afgelopen zomer (toen de voortuin een zandvlakte met wat verdroogd gras was geworden.)
Kom genieten bij ons in de B&B er is genoeg te doen of kom lekker tot rust. 
Je kan boeken hier via de bed and breakfast website, 
of neem contact met mij op.