Juli- yoga, zomer en vakantie

Juli- yoga, zomer en vakantie

Juli- yoga, zomer en vakantie.
Eindelijk zomer… en vakantie. Tijd nemen voor jezelf, er tussen uit gaan of juist thuis genieten zonder teveel te moeten. Laat de boel de boel en kijk eens wat er op je pad komt. Of misschien heb je eindelijk de tijd en rust om dat te doen waar je meestal wel zin in hebt maar geen tijd voor maakt, mogelijkheden te over.

Juli rooster:
woensdag 18.30-19.45uur Tensegrity & Vijnana Yoga
donderdag 19.30-21.00uur Vijnana Yoga

YogaStudio de Bels is gesloten van 15 juli tm 31 augustus. 
Vanaf maandag 2 september start het rooster zoals je gewend bent. 

Als je vakantie gaat vieren: Geniet en veel plezier!

Tijdens de vakantie is er wel mogelijkheid voor privéles, één op één of twee, dus je kan met je vriend, vriendin, dochter, zus, zoon etc. De les wordt op maat gemaakt voor jou/ jullie. Focus op bijvoorbeeld een betere ademhaling, verbetering van je houding of loslaten van spanning en stress. 
Mail of bel voor meer informatie.
CU on the mat.