November- korte dagen, tijd voor yoga!

November- korte dagen, tijd voor yoga!
De dagen worden korter, er is minder licht, dus zorg ervoor dat je genoeg buiten komt om licht te ‘vangen’ goed voor de vitamine D. Onze huid maakt vitamine D aan onder invloed van zonlicht, dus ga vooral ook lekker buiten wandelen, een frisse neus halen en jezelf tegoed doen aan het zonlicht dat er is. Vitamine D helpt bij een goede spierfunctie en is in het belang voor een goede werking van het immuunsysteem, ook zorgt het voor stevige botten en tanden. Om voldoende vitamine D binnen te krijgen kan je ook bv vette vis eten, een reisje naar de zon maken of via supplementen. Zorg goed voor jezelf.
Deze maand bij de yoga aandacht voor de outervayus om de holtes open te houden en je minder vatbaar te maken voor verkoudheid en griep.

November rooster:
maandag 19.30-21.00uur Tensegrity & Vijnana Yoga
donderdag 9.30-11.00uur Tensegrity/ Stress Relief
donderdag 19.30-21.00uur Vijnana Yoga

Yogapose: Ustrasana- backbending & heartopening
Als je live mee wil doen in YogaStudio de Bels laat het mij weten er is plaats voor max 2-4 yogi’s. Wie het eerst aanmeldt heeft een plek.
Aanmelden: info@dicklangenberg.com
CU on the mat!


B&B de Bels- Harich
Ook in de herfst is het heerlijk toeven in onze gezellige B&B.
Wandelen in de bossen met de prachtige kleuren van de herfst- nu kan het nog-
Of ga waar de wind je brengt met de fiets (of auto), de IJsselmeer kust/ dijk is geweldig om uit te waaien en energie op te doen. Check hier data. Voor de lezers van mijn nieuwsbrief een leuk presentje 😉