Bijna September- Vandaag start yoga seizoen!

Bijna September- Vandaag start yoga seizoen!

Bijna September- Vandaag start yoga seizoen: 28 augustus 2023.

Sthira-Sukham Âsanam,
which means that asana should be stable, steady and pleasant.

Asana is geen pose, asana is een toestand, staat van het lichaam en de geest.
Dus, wanneer doe je asana?
Als je lichaam en geest stabiel en comfortabel zijn, zelfs als je lichaam uit zijn comfort zone wordt uitgedaagd, ben je in een staat van asana. Wanneer je geest wordt afgeleid door zintuigen of lichaam begint te worstelen vanwege zijn gevoelens zoals pijn of ongemak, oefen je geen asana meer en zou je uit de pose moeten komen.

Meestal zijn we tijdens het beoefenen van yoga-asana’s in en uit de asana-staat. Daarom duurt het een lange tijd van toegewijde oefening om het lichaam en de geest te kunnen trainen om voortdurend in deze staat te zijn.
Ram Jain

Maandag 19.30-21.00uur Tensegrity & Vijnana Yoga
Donderdag 19.30-21.00uur Vijnana Yoga

YOGAmetDICK in YogaStudio de Bels of online.

Cu on the mat!