Oktober- yoga online en in de studio

Oktober- yoga online en in de studio

Oktober- yoga online en in de studio.
Het is herfst… het is nog warm, de zon schijnt. De bomen zijn nog volop groen met hier en daar een bruin blaadje dat loslaat. Najaar is de tijd om los te laten en naar binnen te keren, maar met dit mooie weer wil je juist naar buiten. Gewoon doen, lekker genieten van al die prachtige natuur. Neem een bosbad, laat je inspireren, geef je over en kom vol energie weer terug. Laat je meeslepen met wat er is zonder agenda, zonder plan.
Ik zie je weer op de mat!

Lessen:
Maandag 19.30- 21.00uur Tensegrity & Vijnana Yoga
Dinsdag 18.30- 19.45uur Beginnerscursus in de Studio- 4 weken
31 oktober en 7 + 14 + 21 november.
Donderdag 19.30- 21.00uur Vijnana Yoga

NOTE: 16 tm 26 oktober zijn er helaas geen lessen want ik ga op yoga retraite naar Canada naar Flo Dedame. Onderdompelen in de yoga en in de natuur om geheel geïnspireerd het naseizoen in te gaan! Volg mijn avontuur op Instagram: dicklangenberg.

CU on the mat!