NOVEMBER- korte dagen, tijd voor yoga!

NOVEMBER- korte dagen, tijd voor yoga!

November- korte dagen, tijd voor yoga!
De dagen worden korter, er is minder licht, dus zorg ervoor dat je genoeg buiten komt om licht te ‘vangen’ goed voor de vitamine D. Onze huid maakt vitamine D aan onder invloed van zonlicht, dus buiten wandelen of fietsen, een frisse neus halen en jezelf tegoed doen aan het licht dat er is. Vitamine D helpt bij een goede spierfunctie en is in het belang voor een goede werking van het immuunsysteem, ook zorgt het voor stevige botten en tanden. Om voldoende vitamine D binnen te krijgen kan je ook bv vette vis eten, een reisje naar de zon maken of via supplementen. Zorg goed voor jezelf.
Deze maand bij de yoga aandacht voor de outervayus om de holtes open te houden en je minder vatbaar te maken voor verkoudheid en griep.

November rooster:
maandag 19.30-21.00uur Tensegrity & Vijnana Yoga
donderdag 19.30-21.00uur Vijnana Yoga
 
Als je live mee wil doen in YogaStudio de Bels laat het mij weten er is plaats voor max 4 yogi’s. Wie het eerst aanmeldt heeft een plek. 
Aanmelden: info@dicklangenberg.com 
CU on the mat!

De B&B is open! Welkom om even lekker tot rust te komen of energie op te doen in het prachtige Friesland. Meer info bij B&B de Bels op de hoofdpagina.