Maart- lente in de lucht-yoga

Maart- lente in de lucht-yoga

Maart– lente in de lucht- yoga
De meteorologische lente is begonnen. Bomen in de knop, langzaam komt er weer meer kleur in de natuur, de warmte van de zon wint aan kracht, de vogels fluiten en zijn al druk in de weer. Ik heb zelfs al enkele lammetjes gespot. Voel jij het ook al bruisen van de energie? Fijn hè! maar het kan nog alle kanten op; maart roert z’n staart dus wie weet wat er nog komen gaat… Wat steady continueert zijn de yogalessen in de studio of online. Als je al meedoet, super top- ga er mee door en wil je starten dan is nu het moment. 

Maart rooster:
maandag 19.30-21.00uur Tensegrity & Vijnana Yoga
woensdag 18.30-19.45uur Beginners Tensegrity & Vijnana Yoga
donderdag 19.30-21.00uur Vijnana Yoga

Note: donderdag 28 maart is er geen les ivm opbouw expositie.
CU on the mat!
———————-

In het Paasweekend is er een nieuwe editie nr. #9 van het IJKC-
IJ Kunst Collectief. Het IJKC organiseert pop-up groepsexposities in Amsterdam aan het IJ waarbij per editie een groep van veertig makers uit de vrije en toegepaste kunst de mogelijkheid wordt geboden om hun werk te presenteren aan een groot publiek. Ik doe weer mee met nieuw werk.
Als je zin en tijd hebt kan je natuurlijk even langskomen, de toegang is gratis. Meer informatie is te vinden op: https://ijkunstcollectief.nl

Expositie / zaterdag 30 en zondag 31 maart / 1 1:00 – 17:00 uur
Ades: ‘De Bagagehal’ van Loods 6 – KNSM laan 143 – Amsterdam
KNiT.projects/ Dick Langenberg / Blackhole- White dwarf objects & Jewellery 
Komt dat zien!