April- doet wat ie wil.

April- doet wat ie wil.

April- doet wat ie wil.
Bomen in de knop, langzaam komt er weer meer kleur in de natuur, de warmte van de zon wint aan kracht en de vogels fluiten en zijn al druk in de weer. Voel jij het ook al bruisen? Fijn hè, maar het kan nog alle kanten op; april doet wat ie wil. Yoga Online gaat gewoon door en in de studio kan je meedoen. Een steady practice is heel fijn deze dagen, daar krijg je energie van en kom je lekker in je vel te zitten. Als je al meedoet, heel goed- ga er mee door- en wil je starten dan is nu het moment.

April rooster:
woensdag 18.30-19.45uur Tensegrity & Vijnana Yoga/ Studio
donderdag 19.30-21.00uur Vijnana Yoga/ Studio & online

Er is ook mogelijkheid voor privéles, één op één. De les wordt op maat voor jou gemaakt. Focus op bijvoorbeeld een betere ademhaling, verbetering van je houding of loslaten van spanning en stress. Mail of bel mij voor meer informatie.
CU on the mat.
___________________________

Zin om er even ècht tussen uit te gaan? B&B de Bels is open!

Bezoek de mooie historische stadjes en dorpen in de buurt.
Heerlijk wandelen, fietsen of varen in de bijzondere natuur van het prachtige Friesland.
En/ of even lekker tot rust komen in de tuin van B&B. 
Je kan boeken hier via de bed and breakfast website, 
of neem contact met mij op.