Mei- yoga online en in de studio, Ahimsa

Mei- yoga online en in de studio, Ahimsa

Mei- yoga online en in de studio, Ahimsa

Om te beginnen een van de vijf Yamas. Ahimsa betekent letterlijk ‘niet (A) moorden (Himsa). Ahimsa houdt in dat je je onthoud van alle vormen van geweld dus geweldloosheid, zowel fysiek als verbaal. Positieve gedachten, positiviteit, liefde, compassie en tolerantie. Ook naar jezelf. Taal, luisteren naar iemand zonder te oordelen, door niet te roddelen, door complimenten te geven, eerlijk te zijn, rustig en zonder stemverheffing te spreken. Ook over jezelf. Bewust leven (geweldloos), tijdens de yoga niet te streng voor jezelf zijn en goed door ademen. En als je van de mat afstapt dan begint het eigenlijk pas… Als je positiviteit en rust uitstraalt inspireer je anderen om ook geweldloos te leven.

De bollenvelden staan er weer prachtig bij! Wat een kleuren daar wordt je heel blij van, ik tenminste wel.
Er gebeurt zoveel om ons heen dat het soms moeilijk is om te blijven focussen op wat voor jou belangrijk is. Grote gebeurtenissen in de wereld waar je geen invloed op hebt. Dichterbij een explosie aan evenementen want alles is weer mogelijk en het weer doet ook mee. Yoga helpt om de aandacht naar binnen te brengen en de rest even te laten, dus… ik zie je graag in de studio of online!

Mei rooster:
woensdag 18.30-19.45 Beginnersyoga
donderdag 19.30-21.00uur Vijnana Yoga

Privé yogales, één op één of samen met je partner of vriend of vriendin. De les wordt op maat voor jou/ jullie gemaakt. Focus op bijvoorbeeld een betere ademhaling, verbetering van je houding of loslaten van spanning en stress. Mail of bel voor meer informatie.
CU on the mat.